субота, 19. септембар 2015.

SUPER NOVO - pogledajte kako se pripremaju bakterije za bioremedijaciju

Postovane Kolege,
Bavim se bioremedijacijom od 2000te godine a 2008. godine publikovao sam doktorsku disertaciju o prirodnoj biomemedijaciji u podzemnim vodama. Disertaciju mozete preuzeti ako kliknete ovde

Dodavanje bakterija u podzemne vode ili zemljiste u cilju bioremedijacije zove bioagumentacija. Na sledecem video klipu, koji traje 4 minuta, mozete videti kako se pripremaju bakterije pre injektiranja u geo sredinu.

KLIKNITE OVDE DA POGLEDATE VIDEO KLIP

Budite slobodni pa mi se javite na email advancedgwt@gmail.com ako imate neka pitanja

четвртак, 3. септембар 2015.

ArcGis vam je skup? Pogledajte kurs za besplatni QGIS

Geografski Informacioni Sistemi (GIS) se sve vise koriste u nasoj praksi ukljucujuci razne oblasti, poljoprivreda, geologija, zastita zivotne sredine, hidrogeologija, gradjevinarstvo i drugo.

Iza naseg Centra je puno odrzanih kurseva u ArcGis-u kojima smo inzenjere obucili da koriste ArcGis. Jedina mana ArcGis-a je sto licenca nije besplatna i mora da se izdvoje na bas mala sredstva.

Ono sto smo uveli u nasu ponudu je obuka za besplatni QGIS program koji u mnogo oblasti moze da parira ArcGis-u. Ukoliko nemate novaca za ArcGis vrlo rado cu vam pokazati mogucnosti QGIS-a i ako se odlucite za QGIS prakticno besplatno mozete da udjete u oblast Geografski Informacionih sistema.

Naravno, kao i sve kurseve i kurs za QGIS drzimo sa najsavremenijim video materijalima i to jedan na jedan. Moguca je obuka i za sve inzenjere u vasoj firmi.