понедељак, 21. април 2014.

NOVI web sajt Roscoe Moss Kompanije (filteri za bunare) - zaista VRHUNSKO

Postovane Kolege,
O kompaniji Roscoe Moss, koja je svetski lider u proizvodnji filtera za bunare, dovoljno je pokazati mapu (vidi iznad) na kojoj se vidi u kojim zemljama sveta se koriste filteri i cevi za bunare ove firme.

Ovom prilikom zelimo da Vam ukazemo na Roscoe Moss Company novi web sajt koji je zaista ODLICAN. Kliknite ovde da vidite vise.

Foto pricu od 1927-2014 godine o Roscoe Moss kompaniji mozete da vidite OVDE. Zaista je fascinantna!  

Zatrazite sastanak sa nama u Beogradu i imacete sve informacije!

недеља, 20. април 2014.

Tretman voda za pice (arsen, nitrati, hrom...), tretman vode u rudarstvu, remedijacija i industrijski procesi

Postovane Kolege,
Koristimo priliku da Vam predstavimo americku firmu AdEdge Technologies koja se bavi tretmanom voda. Oblast primene ove vrhunske tehnologije je tretman voda za pice (arsen, nitrati, hrom..), tretman vode u rudarstvu, remedijacija i industrijski procesi.

Ovom prilikom zelimo da Vam ukazemo na novi web AdEdge Technologies sajt koji je zaista ODLICAN i ima dosta video klipova preko kojih mozete videti kako funkcionise tehnologija. Kliknite ovde  da vidite vise.


Zatrazite sastanak sa nama u Beogradu i imacete sve informacije!

понедељак, 14. април 2014.

Drage Kolege,
Bunari na Vasem izvoristu posle odredjenog vremena imaju smanjenu izdasnost koja se u vecini slucajeva moze vratiti na pocetnu regeneracijom bunara. Pre nego sto se pocne sa regeneracijom bunara potrebno je odrediti uzroke kolmiranja bunara, koji mogu biti fizickog, hemijskog i bioloskog porekla.

Nazalost, u nasoj praksi odredjivanje uzroka kolmiranja, na naucnoj bazi, se prakticno ne radi! Iz tog razloga Vam nudimo nasu novu uslugu a to je odredjivanje bioloskog uzroka kolmiranja bunara BART testovima (vidi sliku gore) kao i analizu inkrustacije sa filtera Vaseg bunara u americkoj laboratoriji. Ovi troskovi su zanemarljivi a daju informaciju o uzrocima kolmiranja bunara cime se znatno poboljsava kvalitet, i sto je veoma vazno, duzina trajanja izmedju regeneracija bunara.    

Zatrazite sastanak sa nama u Beogradu i imacete sve informacije!

недеља, 13. април 2014.

Buducnost In Situ merenja kvaliteta podzemne i povrsinske vode je ugradjena u nas novi uredjaj smarTROLL. smarTROLL uredjaj kombinuje razlicite senzore kao sto su senzori za temeraturu, pH, oksidoredukcioni potencijal, rastvoreni kiseonik, elektricnu provodljivost i pritisak sa Vasim smartfonom na kojem se ocitavaju rezultati merenja. Pogledajte vise u nasem video klipu od 4 minuta na linku https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m12vng8ShRI.

Video klip o bioremedijaciji zemljista

SUPER video klip o bioremedijaciji zemljista mozete da pogledate na https://www.youtube.com/watch?v=-31_lof3xbM